Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   11:28
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Els integrants de la nova comissió de festes.
12/07/2019 | 09:32
Retornen les festes de l'Horta
G.M.

Una nova comissió de festes prepara per aquest cap de setmana un programa d’activitats per commemorar les festes de l’Horta en honor a la Mare de Déu de la Victòria. L’any 2015 un grup sí que va organitzar activitats, però els anys precedents i també els posteriors tan sols s’hi ha celebrat la missa a la Parròquia, complementada amb una ballada popular i una berenada.

Avui divendres es celebrarà una revetlla precedida per un xupinasso que es donarà des del balcó de Can Massià; el dissabte hi haurà un campionat de truc, el concurs de menjar síndria i la missa; mentre que el diumenge es clouran els actes amb un sopar popular.

D'altra banda la barriada dels Estiradors celebrarà les festes de Sant Jaume majoritàriament dins el cap de setmana del 26, 27 i 28 de juliol.

El cap de setmana que ve tendrà lloc la tradicional trobada de petits pintors i posteriorment l’enramada dels carrers, una trobada veïnal ja habitual.

Ja el 26 de juliol es celebrarà el sopar a la fresca i el concurs de karaoke, precedit per una actuació dels xeremiers, mentre que el dissabte dia 27 es succeiran diverses activitats al llarg del dia, culminades per l’actuació de “La Rumba Nostra” i la cloenta del Dj Toni Socias. El diumenge es tancarà la festa amb una comèdia del grup “Calabruix”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a