Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 19 de gener de 2021   |   04:25
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
Pere Oliver i Mateu J. Tous, durant la cerimònia d'ahir.
04/07/2019 | 18:35
Un deianenc, canonge de La Seu
SaVeu

El sacerdot deianenc Pere N. Oliver Vives ha estat instituït nous canonge de la Catedral de Mallorca per part del Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull. Oliver, juntament amb el també mossèn Mateu J. Tous, iniciaren dimecres es seu ministeri en una cerimònia celebrada a La Seu.

Pere Oliver va néixer a Deià el 1968. El 1995 va ser ordenat sacerdot. Ell és llicenciat en Teologia Litúrgica i ha exercit com a rector de Llubí, Costitx, Maria de la Salut, Sencelles, Biniali, Bunyola i Palmanyola, a més de capellà dels hospitals de Manacor i General. El 2011 va començar una nova tasca com a vicedelegat diocesà de Pastoral Catequètica i Litúrgica, essent actualment delegat de Litúrgia i Ministeris Laicals, rector de les parròquies de Corpus Christi i Sant Josep Obrer, consiliari del moviment de Cursillos de Cristiandad i confès ordinari de les carmelites i clarisses.

Els canonges són els encarregats de celebrar les funcions litúrgiques més solemnes a la Catedral de Mallorca. “Són el grup de preveres que l’Església envia a La Seu per tal que vetllin per la bona realització de les tres dimensions que defineixen La Seu: el culte catòlic i ecumènic, el diàleg cultural amb la societat mallorquina i la taula de la caritat per tal que l’ajuda arribi als més necessitats”, s’ha explicat des del Bisbat de Mallorca.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a