Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   02:52
 
Enquesta  
On s’ha de fer el centre de dia?

A l‘antic escorxador
A les Escolàpies
Al Bell Entorn
 
El plenari de composició del consistori, celebrat el passat dia 15.
29/06/2019 | 09:11
La proposta dels plens el dematí pot encallar
SaVeu

La proposta de l’equip de govern de celebrar els plens ordinaris a les 10 hores del dematí podria encallar i no aprovar-se ja que el Pi, el partit que aquesta legislatura s’ha convertit en frontissa, no està d’acord amb modificar els horaris perquè les sessions passin a ser matinals.

El govern format per PP-Cs proposa que les sessions ordinàries es celebrin el primer dimecres dels mesos imparells. El propi batle Carles Simarro (PP) va anunciar que la seva proposta seria que es celebrassin a les 10 del dematí. No obstant això, ara mateix aquesta decisió es troba en la corda fluixa perquè no disposa de la majoria necessària per aprovar-la.

Jaume Bestard, el representant del PI, ha afirmat que oficialment “nosaltres no sabem res” tot i que no s’ha mostrat gaire favorable a què les sessions es celebrin en horari matinal. Ha assegurat que “a nosaltres ens interessaria que es celebrassin el capvespre”. O sigui, a les 20 hores com va regir durant la legislatura anterior perquè “es dona la possibilitat que hi pugui assitir més públic”. El PP esgrimeix que els plens matinals permeten la presència de tècnics municipals a les sessions.

El regionalista ha explicat que “la proposta dels horaris no s’ha posat damunt la taula” i confia que abans que s’elevi al plenari es sotmeti a negociació. En el plenari que s’acordarà la periodicitat de les sessions ordinàries també es determinarà la remuneració dels regidors.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a