Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   03:29
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
Instant en el que representants de la Cooperativa recolliren el premi.
27/06/2019 | 18:43
La Cooperativa, guardonada
SaVeu

El ministre en funcions d’Agricultura i Pesca va lliurar dimecres el premi Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya al desenvolupament rural que enguany ha anat a parar a la cooperativa agrícola Sant Bartomeu de Sóller. Luis Planas va lliurar la distinció al president de la institució, Miquel Gual, que va estar acompanyat per Jaume Orell, membre del consell rector de l’entitat.

La cooperativa ha commemorat el 120 aniversari de la seva fundació. Fa uns mesos el ministre va visitar les instal·lacions de l’entitat a Sóller amb motiu d’una trobada de cooperatives agràries que es va celebrar al municipi.

Les Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya varen celebrar dimecres a Madrid l’assemblea general ordinària. Després de l’assemblea es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis de Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya 2019, en què va participar el ministre en funcions, que va ser l’encarregat d’entregar-los.

Juntament amb el guardó que ve cap a Sóller, reberen premi la Cooperativa Ganadera Valle de los Pedroches, de Pozoblanco (Córdoba), com Cooperativa de l’Any, la de San Isidro Labrador de Huelma (Jaén) en l’apartat d’Igualtat d’Oportunitats, i la Agrupación de Cooperativas del Valle del Jerte (Cáceres) per les seves iniciatives en matèria d’innovació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a