Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   03:50
 
Enquesta  
On s’ha de fer el centre de dia?

A l‘antic escorxador
A les Escolàpies
Al Bell Entorn
 
Un instant de l'acte celebrat a la base del Puig Major.
27/06/2019 | 16:58
El Puig Major rep la certificació AENOR en matèria de gestió ambiental
SaVeu

L’Esquadró de Vigilància Aèria del Puig Major (EVA-7) va rebre dimarts la certificació AENOR per a l’adequació de la gestió ambiental de les instal.lacions militars a la norma ISO 14.001 versió 2015. Ho va fer amb el lliurament d’una placa commemorativa de mans de la directora d’AENOR a les Illes Balears, Soledad Seisdedos.

L’acte va comptar amb l’assistència del Coronel en Cap de la Base Aèria de Son Sant Joan i Cap del Sector Aeri de Palma, Manuel Aroca, i del Coronel en Cap de la Secció de Protecció Ambiental del Comandament Logístic de l’Exèrcit de l’Aire, Adolfo Redondo, el cap de la base aèria del Puig Major, Juan Carlos Marcos, a més de diversos regidors dels ajuntaments d’Escorca, Sóller i Fornalutx.

Durant l’acte de lliurament, el responsable de la base escorquina, Juan Carlos Marcos, va destacar la gran conscienciació ambiental que s’ha aconseguit traslladar al personal de la base en matèria de manteniment de l’entorn natural i en la constant millora en aspectes com el reciclatge, tractament de residus perillosos o en un consum responsable de recursos.

La representant d’AENOR, per la seva banda, va dedicar unes paraules d’agraïment a la tasca realitzada en aquesta unitat, destacant la importància que té la cura mediambiental i la responsabilitat que tenen tots els ciutadans en la millora del Medi Ambient.



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a