Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 25 d'octubre de 2020   |   05:49
 
Enquesta  
Ha d’entrar Sóller en l’associació denominada Pueblos Mágicos de España?


No
 
Imatge de l'aigua a l'altura del moll
21/06/2019 | 11:08
Rissaga al Port de Sóller
saveu.cat

Les aigües del Port de Sóller han registrat avui dematí una pujada sobtada del seu nivell per situar-se a l'altura del moll. Testimonis presencials asseguren que l'aigua ha oscil.lat 1'5 metres per damunt el seu nivell habitual en el que es coneix com una rissaga.

La pujada del nivell s'ha produït en pocs minuts i ara ja es troba a l'altura habitual. La rissaga ha generat perplexitat a moltes persones que avui dematí eren per primera línia quan han comprovat que el nivell de l'aigua de la mar es situava a l'altura dels molls.

Fonts de Ports de les Illes Balears han informat que no s'han produït danys materials a les embarcacions que estan amarrades als molls. Han explicat que l'oscil.lació més important s'ha produït als voltants del les 8 hores del dematí, quan l'aigua ha registrat una pujada d'1'57 metres.

Des de Ports han assenyalat que durant tot el dematí el nivell de l'aigua sofreix oscil.lacions, com a conseqüència de les rissagues que s'estan registrant. El fenòmen meteorològic de les rissagues es produeixen per canvis bruscs de la pressió atmosfèrica, cosa que fa variar el nivell de l'aigua de la mar.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a