Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 25 d'octubre de 2020   |   05:41
 
Enquesta  
Ha d’entrar Sóller en l’associació denominada Pueblos Mágicos de España?


No
 
L'estudi de la Policia avalarà la decisió final.
21/06/2019 | 09:12
El doble sentit pot tornar a Jeroni Estades
SaVeu

L’equip de govern ha encarregat un estudi tècnic a la Policia Local per valorar que l’avinguda de Jeroni Estades sigui novament de doble sentit de circulació. Des de fa uns anys, el cèntric carrer només admet trànsit descendent en direcció a la plaça de la Constitució.

Segons va informar el regidor Carlos Darder (PP), l’informe “tendrà com a finalitat valorar si es pot establir novament el doble sentit” a l’avinguda, una proposta que per al nou govern municipal forma part de les seves prioritats a curt termini. Darder va explicar que no descarta que en hores de major fluxe de trànsit “pugui haver-hi un agent de policia per regular el trànsit si finalment Jeroni Estades passa a ser de doble sentit”.

Un altre vial que també es sotmetrà al mateix estudi és l’avinguda de Cristòfol Colom que, com Jeroni Estades, varen passar a ser de sentit únic. En aquest cas, descendent. En el moment en què l’anterior govern municipal va realitzar aquests canvis en la circulació rodada del centre, el PP va manifestar el seu desacord en la mesura que va adoptar el pacte d’esquerres al.legant que d’aquesta manera es reduïa el trànsit per la plaça de la Constitució. No obstant això, el PP va fer bandera de retornar el doble sentit a Cristòfol Colom i Jeroni Estades durant la passada campanya electorals, presentant com a principal argument els llargs recorreguts que s’han de fer amb vehicle per anar d’un costat a l’altra del casc urbà.
Darder confia tenir l’informe encarregat a la Policia al llarg dels propers dies per decidir.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a