Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'agost de 2021   |   05:23
 
Enquesta  
S’han de donar facilitats per reconvertir els grans casals en habitatges unifamiliars menors de 120 metres quadrats?


No
 
Els treballs es centren en les demolicions
10/06/2019 | 16:28
Les obres del Defensora continuen a pesar de la denúncia
saveu.cat

Les obres de remodelació del teatre Defensora Sollerense continuen a pesar de la denúncia formulada per la patronal hotelera. Els operaris de l'empresa adjudicatària del contracte seguien en les seves tasques de demolicions, aquests dies centrades en una part de la  teulada que es convertirà en terrassa.

La patronal hotelera al.lega que les obres vulneren l'ordenança municipal que regula el renou en el sector de la construcció, que prohibeix que en els mesos compresos entre abril i setembre es puguin realitzar determinats treballs que generen elevades emissions de renous.

Des de l'Ajuntament han informat de la seva voluntat de reunir-se amb els hotelers per tal d'abordar la denúncia que la setmana passada va ser presentada al registre municipal, tot i que han donat per fet que les obres no es paralitzaran. La trobada podria celebrar-se després que el futur govern municipal prengui possessió dels seus càrrecs. De la mateixa manera han explicat que arran d'unes queixes anteriors es va fixar uns horaris de feina més restrictius per garantir el descans dels veïnats.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a