Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 2 de març de 2021   |   02:53
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Un col.legi electoral durant el 26 de maig
05/06/2019 | 16:41
Les negociacions del pacte estan encallades
saveu.cat

Res de nou. Deu dies després de les eleccions municipals i a deu de constituir-se el nou Ajuntament la formació del govern municipal no avança. A hores d'ara la situació està encallada i el partit que té la clau per decidir cap on tomba la balança no té res clar.

Tant és així que el Pi, el partit que té la clau de la governabilitat, encetará una segona tanda de reunions amb els partits d'esquerres i dretes amb la intenció d'assolir acords que donin governabilitat a l'Ajuntament. Jaume Bestard, el regidor electe dels regionalistes, ha explicat que en aquesta nova remesa de contactes es realitzaran mitjançant reunions en bloc amb els partits d'esquerres i dretes respectivament. 

El nou consistori es constituirà el proper 15 de juny i a hores d'ara estan obertes en la mateixa proporció la formalització d'un pacte d'esquerres apuntalat pel Pi com un de dretes amb Cs i PP.

El futur ajuntament estarà format per set 7del PP, 4 de Més, 3 del PSOE, 1 del Cs, 1 d'UM i 1 del Pi.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a