Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 10 de juliol de 2020   |   10:39
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Portada del llibre presentat avui
04/06/2019 | 15:50
La flora dels torrents en un llibre
saveu.cat

La Societat d'Història Natural de les Balears ha presentat avui la publicació 'Flora dels canons càrstics de la Serra de Tramuntana', una guia de consulta exhaustiva per identificar les plantes de punts de difícil accés del patrimoni mundial, com són els torrents.

Segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat, el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, ha presentat l'obra i ha assegurat que "aquest document és una manera molt interessant de conèixer el patrimoni, en aquest cas natural".

Vadell ha estat acompanyat per l'autor, Guillem Alomar, que ha fet una presentació de l'obra i de la seva utilització. Així mateix, ha reconegut que la monografia ha duit anys d'elaboració.

Per fer aquesta obra el naturalista ha recorregut 32 torrents situats a la Serra, per detectar, analitzar i classificar gairebé 500 plantes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a