Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 28 de noviembre de 2020   |   06:31
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
Estat actual que presenten les obres de construcció de l'edifici.
31/05/2019 | 10:49
El nou edifici de Marineria, ja és visible
J.M.

El moll de marineria ha canviat de fisonomia aquests dies després que Marina Tramontana hagi completat la construcció de la futura terminal nàutica. L’edifici modul.lar ha estat aixecat amb pocs dies i destaca per la seva estètica singular.

La construcció de l’edifici de serveis s’emmarca en el projecte d’urbanització del moll que executen de forma conjunta Ports de Balears (en la franja pública de marineria) i Marina Tramontana (la concessionària privada que gestiona els amarraments del moll). La inversió que es destina a millorar el moll apuja a més de quatre milions d’euros.

Marina Tramontana aixecarà un total de tres edificis, dos d’ells de planta baixa, per donar servei al turisme nàutic que utilitza les seves instal.lacions. Aquests dies s’ha completat la construcció de l’edifici principal que constarà de dues plantes per acollir el gruix de serveis i oficines dels serveis portuaris.

Els treballs que es realitzen a marineria enfilen cap a la seva recta final. Precisament aquests dies s’ha pavimentat un tram del moll per tal d’enllestir el projecte que es va començar a executar el passat mes d’octubre.

A més de les modernes instal.lacions que està habilitant Marina Tramontana, Ports de Balears està executant la construcció de l’edifici que acollirà els serveis destinats als pescadors i una zona d’aparcament que tendrà capacitat per a uns setanta vehicles.

L’obra, que ha d’estar acabada abans de la temporada alta d’estiu, es rematarà amb l’embelliment del moll mitjançant la sembra d’arbres i plantes ornamentals. Aquests dies els treballs avancen amb el peu a l’accelerador amb la finalitat de culminar les obres dins els terminis estipulats per l’administració portuària.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a