Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'abril de 2021   |   04:11
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Els tècnics de l'adjudicatària al carrer de Sa Mar
29/05/2019 | 17:18
Imminent inici de les obres a Sa Mar
saveu.cat

En el decurs dels propers dies el carrer de Sa Mar entrarà en obres. L'Ajuntament iniciarà els treballs de pavimentació del tram comprès entre els carrers de Bauzà i Romaguera que suposarà una inversió que rondarà els 60.000 euros.

Amb aquesta actuació, la plataforma destinada al trànsit rodat s'elevarà a l'altura de les voravies per tal d'integrar-les en un sol cos, en una actuació similar a la que en el seu moment es va realitzar a un tram del carrer de Sant Jaume o al de Sa Lluna. El carrer serà pavimentat amb llambordes.

L'actuació donarà major facilitat al trànsit peatonal ja que l'escassa amplada de les aceres actuals fa que molts vianants es vegin obligats a transitar per la zona reservada als vehicles. Amb aquesta actuació es pacificarà el trànsit rodat i es facilitarà el de vianants. Tècnics de l'empresa adjudicatària de les obres ha realitzat avui els primers treballs de camp.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a