Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'abril de 2021   |   03:26
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Jaume Bestard, votant ahir diumenge.
27/05/2019 | 19:52
El Pi parlarà amb tothom
G.M.

Jaume Bestard és l'únic regidor d'El Pi a l'Ajuntament de Sóller, però té la clau de la governabilitat al consistori solleric, ja que té a les seves mans donar la majoria a una possible coalició formada per PP i Ciutadans, o decantar-se per un pacte d'esquerres on s'hi haurien d'incloure Més, PSOE i Unidas Podemos.

El dia 15 de juny s'ha d'escollir un batle i els resultats d'ahir diumenge atorguen un empat entre partits conservadors i forces progressistes que, segons tot sembla indicar, només El Pi podria fer tombar la balança.

El partit ha emès avui un comunicat en el qual explica que ara per ara no hi ha res decidit i que la seva intenció és de pactar, "si ho troba convenient, d'acord amb el nostre programa electoral i amb el nostre criteri". "En el mateix sentit -indiquen- no descartam permetre governs en minoria aritmètrica i fer una oposició responsable i de poble".

Bestard va assegurar durant la campanya electoral que tant podia pactar amb la dreta, com amb l'esquerra, com facilitar un govern en minoria i, efectivament, s'ha donat la circumstància que Bestard té la clau de la governabilitat. Avui mateix, des d'El Pi han demanat "serietat a tots els actors polítics, altura de mires i sensatesa, perquè sols així es pot fer una politica digne de la nostra ciutat, dels electors i de la seva població".

Bestard ha explicat a "Sa Veu" que té previst entaular converses amb els dos blocs al llarg dels propers dies i que el seu programa té similituds amb els dos costats. Assegura que a banda del programa també hi ha altres oferiments que haurà de valorar tant ell, com el seu grup polític, tant de Sóller, com de Palma.

 Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a