Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 23 de gener de 2021   |   08:36
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
La víctima fou localitzada al costat de l'antic escorxador.
17/05/2019 | 09:55
Investiguen una violació produïda la nit del Firó
J.M.

La Guàrdia Civil està investigant la presumpta violació d’una jove que s’hauria produït durant el vespre del Firó. La Benemèrita intenta localitzar l’autor. La víctima, de vint anys, va ser trobada molt nerviosa. Segons revelava el Diario de Mallorca en l’edició de dimecres, la víctima presentava símptomes d’haver ingerit begudes alcohòliques i no va poder aportar detalls del seu agressor sexual. Va indicar als investigadors que no el coneixia, però va confirmar que havia estat forçada als voltants de l’antic escorxador de Ses Fontanelles.

Els agents estan duent a terme les indagacions per intentar aclarir el que va passar. ·Els investigadors varen traslladar a la perjudicada a l’hospital de Son Espases on va ser sotmesa a una exploració ginecològica per part d’un metge forense. Es va activar el protocol d’agressió sexual.

De forma paral·lela, un jutjat d’instrucció de Palma ha obert diligències i també investiga l’agressió sexual. De moment, s’està a l’espera dels resultats i els informes mèdics de la perjudicada.

El Consell de Mallorca ha emès una nota en la que condemna l’agressió i dóna tot el suport a la víctima. La institució agraeix la ràpida actuació de la Guàrdia Civil i per l’activació del protocol contra aquest tipus d’agressions. La institució confia que aviat es pugui identificar el suposat violador.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a