Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   17:39
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Les eleccions es celebraran el 26 de maig.
10/05/2019 | 08:55
Inici de campanya, amb treva fins dimarts
SaVeu

Els cartells electorals no es veuran per Sóller a partir d’avui, a pesar que tècnicament ja estam en campanya electoral. Els candidats de les set formacions polítiques que aspiren a governar han arribat a un acord amb el qual l’inici real de la campanya es postposa fins passades les festes.

Això es traduirà amb la inexistència de cartells i pancartes que induesquin els electors a decantar-se per una o altra formació política. La treva s’acabarà aquest dimarts, a primera hora del dematí, quan els partits ja començaran a pensar els seus missatges electorals pels carrers de Sóller.

Com en les eleccions celebrades fa menys de dues setmanes, l’Ajuntament habilitarà plafons perquè els aspirants puguin col.locar els seus cartells. També la Plaça i altres llocs de Sóller i el Port es guariran amb les típiques pancartes dels partits.

La treva no té res a veure amb l’esperit festiu que aquests dies respirarà Sóller amb motiu de la Fira i el Firó. La seva lectura és purament pràctica, ja que els partits polítics saben que si aquests dies col.loquen pancartes i cartells molt possiblement desapareixeran dels carrers, especialment durant el dia del Firó. Per això no volen fer la feina dues vegades col.locant propaganda.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a