Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   03:18
 
Enquesta  
On s’ha de fer el centre de dia?

A l‘antic escorxador
A les Escolàpies
Al Bell Entorn
 
L'alcohol queda vedat fora dels recintes del Firó
08/05/2019 | 16:23
'Llei seca' el dia del Firó
saveu.cat

Les forces de seguretat aplicaran enguany per primera vegada en el Firó la normativa municipal que prohibeix el consum d'alcohol a la via pública. La denominada ordenança antibotellot s'aplicarà taxativament fora dels recintes del Firó amb la finalitat de combatre una pràctica que ha anat a més en els darrers anys.

Segons ha informat la Policia Local, durant l'horabaixa del Firó estarà permès el consum d'alcohol en els escenaris i itineraris del Firó. Lògicament a la resta del casc urbà, a la zona de Son Angelats i a la carretera del desviament s'aplicarà la norma antibotellot que prohibeix el consum de begudes alcohòliques.

Els infractors han de saber que l'incompliment de la norma està sancionat amb multes que oscil.len entre els 100 i els 750 euros, ha informat la Policia, cos que aquests dies està preparant el dispositiu de seguretat del dia del Firó que implicarà la mobilització de més d'un centenar d'efectius entre agents de diferents policies locals, Guàrdia Civil i seguretat privada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a