Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 21 d'octubre de 2019   |   07:01
 
Enquesta  
Hi ha d’haver aparcaments gratuïts a la carretera de Desviació si l’Ajuntament construeix un aparcament subterrani de pagament al carrer de Cetre?


No
 
Molts turistes han acudit a la platja per remullar-se i prendre el sol
08/05/2019 | 16:18
Calor d'estiu per a la Fira
saveu.cat

L'estiu ha arribat de cop. El temps ha donat un gir amb el que les temperatures han registrat avui un notable ascens que es deixarà notar durant tot el cap de setmana amb valors que poden assolir entre els 26 i els 30 graus de màxima.

La calor d'estiu està més que garantida per al cap de setmana festiu, especialment durant la jornada del dissabte, segons apunta l'Agència Estatal de Meteorologia, que pronostica bon temps, sol i temperatures diürnes que en general es situaran per damunt els 25 graus. De cara al dia del Firó les temperatures tendeixen a normalitzar-se per situar-se en uns valors propis d'aquesta època, amb màximes que poden situar entre els 22 i els 24 graus.

L'arribada de la calor ha fet que molts turistes hagin acudit a les platges. Els més agosarats s'han remullat a les aigües del Port de Sóller.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a