Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   12:54
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
La reunió del comitè d'avui
08/05/2019 | 16:15
Un comitè d'experts per a la Serra
saveu.cat

La consellera de Territori i Infraestructures i vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, Mercedes Garrido, ha presidit aquest dimecres la sessió constitutiva del Comitè d'Experts i Expertes de la Serra de Tramuntana (CEES).

En un comunicat emès pel Consell de Mallorca, han informat que els experts han estat proposats pel consorci, en col·laboració amb la Universitat dels Illes Balears (UIB), i assessoraran en qüestions com a patrimoni, turisme o natura.

Per part de la UIB formaran part, entre altres, els catedràtics d'universitat Sebastià Serra Busquets (Història Contemporània) i Hipólito Medrano Gil (Fisiologia Vegetal), i el professor Miquel Grimalt Gelabert (geògrafa Física).

El CEES serà un òrgan assessor "d'alt nivell" i tindrà com a objectiu "garantir l'objectivitat i la independència de les actuacions del Consorci". Els integrants reuniran de manera ordinària cada 4 mesos.

"Amb aquesta constitució, el Consorci gaudirà d'una visió tècnica i científica que ajudarà a seguir prenent bones decisions en la gestió del patrimoni mundial de la Serra de Tramuntana", ha conclòs Garrido.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a