Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 31 de maig de 2020   |   21:40
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
La Plaça del llogaret de Biniaraix.
13/04/2019 | 09:35
Proves amb el paviment de Biniaraix
J.M.

L’Ajuntament i la concessionària de les obres de pavimentació de la plaça Concepció de Biniaraix seguirant fent proves per elegir el tipus de pedra definitiu que s’emprarà en en futur empedrat. Paral.lelament el municipi convocarà els veïnats a una reunió en la que explicarà quina actuació es durà a terme a la plaça.

El regidor d’Infraestructures, Andreu Castanyer (Més), ha explicat que fins ara s’han realitzat dues proves distintes amb la utilització de dos models diferents de pedra. Les proves realitzades no han agradat als tècnics i properament es realitzarà a una tercera prova amb un altre tipus de pedra “per tal de trobar la millor opció”. Castanyer ha explicat que “estam fent feina per trobar la millor solució”, tot i que ha recordat que “una part de la pedra existent actualment s’utilitzarà en la repavimentació”. Però una altra no “perquè és impossible de reutilitzar-la”.

La pavimentació de la plaça té un pressupost que ronda els 60.000 euros i preveu aixecar l’empedrat actual per embellir la plaça amb un nou trespol. Les xarxes socials han servit de plataforma per generar polèmica sobre els materials emprats en les proves que s’han fet fins ara. Tant és així que l’associació de veïnats del llogaret ha emès un comunicat en el que expressa el seu desacord amb l’ús de pedra de “forro” perquè “no s’adapta a la tipologia de Biniaraix”.

L’associació afirma que la seva reivindicació “era que la plaça fos més plana, ja que la pedra actual no reunia aquesta condició i resulta molt incòmoda”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a