Una imatge del partit disputat ahir dematí a Can Maiol.
08/04/2019 | 09:35
Una temporada més a Tercera Divisió
SaVeu

El C.F. Sóller va donar ahir l'estocada necessària per continuar una temporada més a la màxima categoria del futbol balear. L'equip es va imposar per 2-1 al Mercadal, en un duel en el que els tres punts no es confirmaren fins a la darrera jugada del partit.

Els sollerics s'avançaren en el marcador, però veren com els menorquins empataven en un penal que suposà l'expulsió de Guillermo. L'1-1 es va mantenir fins al minut 95, quan Alejandro Latorre va transformar un llançament de falta directe.

Amb aquesta victòria el Sóller arriba als 40 punts, una xifra que atorga la salvació de manera virtual.

Port de Sóller 3 - Serverense 2

Qui encara haurà de seguir lluitant per confirmar la seva presència a la Regional Preferent és el Port de Sóller. Els homes de Xavi Rado superaren ahir per 3-2 a un rival directe en la lluita per eludir el descens.

En el minut 30 de la primera part l'equip solleric ja guanyava per un resultat de 3-0. Els visitants reaccionaren a la segona part retallant la diferència existent en el marcador.

A hores d'ara, el Port de Sóller es troba a dos punts del Recreatiu La Victòria, l'equip que marca la frontera de la salvació.