Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   13:22
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Un operari treballant en la substitució d’una farola del passeig.
05/04/2019 | 08:41
El passeig de Can Repic estrena enllumenat
SaVeu

El passeig marítim de Can Repic ha estrenat aquest setmana un nou enllumenat públic. Operaris de l’empresa concessionària han substituït els 29 fanals existents per uns nous equips que, a més, milloren l’eficiència energètica de la xarxa.

L’actuació està finançada per l’Ajuntament, que hi destina una inversió que apuja a 229.000 euros. Amb aquests diners, a més de renovar la xarxa d’enllumenat públic de la primera línia de Can Repic també es substituirà tota la xarxa de fanals dels sectors de Sa Figuera, Ses Argiles i Ses Marjades. D’aquí que la inversió sigui elevada ja que implica la instal.lació de gairebé 200 nous punts de llum, tots ells equipats amb bombetes del tipus LED.

L’actuació es finança amb recursos procedents del superàvit municipal, a través de les denominades inversions sostenibles.

La renovació de la xarxa ha començat pel Port, on aquests dies han quedat instal.lades les faroles de dos braços. Posteriorment els treballs seguiran pels sectors de Sa Figuera, una zona on periòdicament els veïnats sofreixen apagades degut al mal estat de conservació de la xarxa d’enllumenat públic.
Els treballs van a càrrec de la firma Elecnor.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a