Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   12:39
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
La barriada de Santa Catalina del Port de Sóller.
04/04/2019 | 18:36
Sóller, un destí "secret"
SaVeu

El municipi de Sóller ha passat a formar part dels millors destins "secrets" d'Europa, segons ha donat a conèixer el portal web European Best Destinations.

El municipi i el seu port es situen a la mateixa categoria en què es troben destinacions turístiques com Setenil dels Cellers (Andalusia), Sant Andreu (Tenerife), Peníscola (València), Freudenberg (Alemanya), Malcesine (Itàlia), Cochem ( Alemanya), Agios Nikolaos (Grècia), Odeceixe (Portugal), Lauterbrunnen (Suïssa), Nonza (França), St Michael s Mount (Regne Unit), Polignano a mare i Amalfi (Itàlia). Només Espanya i Itàlia igualen en tres el nombre de llocs secrets com a millors destinacions turístiques.

L'entitat dedicada a la promoció de la cultura i el turisme a Europa qualifica Sóller com el poble més bonic de l'illa de Mallorca: "Envoltat de muntanyes, és tranquil, relaxant i perfecte per a unes vacances en família". Destaca a més la natura, el senderisme, la gastronomia com a punts forts del municipi, així com les seves bones connexions amb Palma i l'aeroport.

L'European Best Destinations és una organització europea amb seu a Brussel·les i desenvolupada per promoure la cultura i el turisme a Europa. En col·laboració amb les oficines de turisme participants i la Xarxa EDEN, promou una millor comprensió de la riquesa, la diversitat i la qualitat de les destinacions europeus.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a