Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 25 d'octubre de 2020   |   06:59
 
Enquesta  
Ha d’entrar Sóller en l’associació denominada Pueblos Mágicos de España?


No
 
Els tres carrils d'accés a la rotonda de Son Castelló.
15/03/2019 | 08:27
Protesta per la perillositat de la rotonda
SaVeu

L’Ajuntament de Sóller ha elevat una queixa al Consell de Mallorca per la perillositat de la rotonda de la carretera Ma-11 en la seva confluència amb el camí del Reis (a l’entrada de Palma) i exigeix una solució per evitar accidents. Aquesta és la via emprada pels sollerics per traslladar-se a la capital balear i pas gairebé obligat per milers de sollerics cada dia.

El batle Jaume Servera (Més) va informar aquesta setmana que el municipi ha elevat una protesta al departament de Carreteres de la institució insular com a conseqüència d’haver realitzat unes obres a la rotonda que han elevat substancialment la seva perillositat.

Mesos enrere el Consell va destinar 127.000 euros a unes obres per unir el camí de Passatemps (que connecta amb Son Sardina) i la carretera de Sóller. Amb aquesta obra, s’uneixen els accessos de les dues carreteres a la rotonda, de manera que l’entrada a la rodona de Son Castelló des de la carretera de Sóller es fa des de tres carrils diferents, encara que la glorieta només en té dos. Aquesta situació ha generat nombroses protestes entre conductors de la vall que ha recollit l’Ajuntament, així com situacions de perill quan el trànsit en direcció a Palma és més intens. El mateix batle va afirmar que aquest punt “s’ha convertit en un punt molt perillós” i va advertir que “el Consell haurà de fer alguna cosa per solucionar-ho”.

Les situacions de perill es produeixen en confluir els cotxes que provenen de Sóller amb els de Son Sardina en tres carrils i haver de passar de seguida a només dos.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a