Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   12:04
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
La zona de terrasses del carrer de la Marina ha sofert modificacions.
22/02/2019 | 09:44
Ports reordena les terrasses del carrer de la Marina i un bar es queda sense
J.M.

Ports de Balears ha obligat als establiments de la primera línia del Port a reordenar les seves terrasses i un bar s’ha quedat sense, un fet que ha suscitat malestar en el sector.

La reestructuració ha afectat als locals d’oci instal.lats a la primera línia del carrer de la Marina, una zona que administrativament depèn de l’organisme públic de Ports de les Illes Balears. Els canvis han vengut motivats perquè el propietari d’un local ha demanat autorització per instal.lar una terrassa per al futur establiment turístic que obrirà en el mateix carrer. Però l’espai sol.licitat estava ocupat fins ara per altres terrasses d’establiments veïnats, el que ha obligat als seus titulars a haver-les de córrer per situar-les a l’enfront de les seves fatxades. El canvi ha comportat que un establiment que fins ara disposava d’una terrassa s’hagi quedat sense. Segons han explicat fonts coneixedores del cas, el lloc que li correspondria per ubicació és una zona que està reservada pel lliure pas de vianants entre el carrer de la Marina i el moll comercial. Ports de Balears ha optat per no donar un espai a la via pública a aquest establiment, que en principi es quedaria sense terrassa exterior.

Els canvis d’ubicació de la resta d’espais ocupats a la via pública s’ha anat realitzant al llarg de les darreres setmanes. Alguns establiments han hagut de desmuntar els envelats que tenien instal.lats per moure-los uns metres per tal de situar-se en el nou espai assignat per Ports.

Tots aquests canvis han generat una situació inèdita al carrer de la Marina.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a