Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   03:55

Guillermo Petricorena conduint la pilota.
18/02/2019 | 09:39
El C.F. Sóller cau a Esporles
SaVeu

El C.F. Sóller va caure dissabte davant l'Esporles per un resultat de 2-0, en un duel que va enfrontar dos equips situats a la zona baixa de la taula classificatòria.

L'equip de la vall es desplaçava fins a Esporles amb la intenció de guanyar el partit i deixar sentenciat el conjunt rival. Però damunt el camp l'Esporles va saber jugar les seves cartes i es va fer amb un triomf que el deixa a hores d'ara a set punts de la salvació.

Tot i la derrota, els sollerics continuen fora de la zona de descens. A hores d'ara, hi ha un triple empat a 26 punts entre Manacor, Sóller i Son Cladera.

El proper diumenge arriba el Poblense a Can Maiol, un equip situat a la cinquena posició que lluita per assolir les posicions de fase d'ascens.

Son Verí 2 - C.F. Port de Sóller 2

El Port de Sóller va obtenir dissabte un punt en la seva visita al camp del Son Verí. L'equip de Xavi Rado arribava necessitat de punts i va aconseguir un empat que li permet abandonar la darrera posició i mantenir els quatre punts de diferència amb la salvació.

Els sollerics veren com els locals s'avançaren al marcador amb un 2-0. Però l'equip no es va venir avall i va aconseguir empatar en el transcurs de la segona part.

Dissabte l'equip portuari rebrà a Can Maiol la visita del Llubí, un equip que a hores d'ara està situat a la novena posició de la taula classificatòria.