Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 6 de juliol de 2020   |   20:22
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
La representació hotelera sollerica a una fira de representació.
09/02/2019 | 09:07
Els hotelers diuen que ja no hi ha aparcament al Port
SaVeu

La patronal hotelera de Sóller ha expressat el seu malestar amb l’Ajuntament pel dèficit d’aparcaments públics que presenta el Port en aquesta nova temporada turística. El president de la patronal, Lluís Rullan, ho ha sintetitzant assegurant que “en el primer cap de setmana d’obertura dels hotels, es varen registrar problemes al Port degut a la falta d’aparcaments”.

El dèficit ve propiciat pel tancament definitiu del pàrquing provisional de l’avinguda d’Onze de Maig i per la desaparició dels estacionaments al moll de marineria degut a les obres d’urbanització. Lluís Rullan ha expressat la seva preocupació “perquè l’Ajuntament no ha donat cap solució”, afegint que “no sabem què podrà passar en plena temporada turística si resulta que en el primer cap de setmana de febrer ja tenim problemes per falta d’aparcament”.

El president dels hotelers també ha enviat un missatge al sector turístic del Port: “No és normal que ens haguem de queixar els hotelers, quan la falta d’aparcament afecta principalment a bars i restaurants, quan ningú d’aquest sector no ha dit res”.

Temporada complicada

Rullan ha afegit que “la falta d’aparcament fa que molta gent giri i se’n vagi, quan enguany es presenta una temporada turística un tant complicada”.

L’Ajuntament, en boca del batle Jaume Servera (Més), va assegurar recentment a aquest setmanari que no té alternatives a crear noves places d’estacionament al Port. Va al.legar falta de solars disponibles i que les ofertes que havia rebut eren inassolibles per a les Cases de la Vila.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a