Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 6 de juliol de 2020   |   20:14
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Carles Simarro, candidat del PP a la batlia
05/02/2019 | 15:35
Carles Simarro, candidat a batle pel PP
saveu.cat

La junta local del PP de Sóller es va reunir ahir vespre en sessió extraordinària per elegir el candidat a batle per a les properes eleccions, una designació que ha recaigut per aclamació en Carles Simarro que ha estat l'únic que ha optat a la designació.

Simarro, funcionari de l'administració pública i menescal, opta així per quarta vegada consecutiva a la batlia del municipi, després d'aconseguir-ho en els comicis de 2003 i 2011 respectivament. Amb la seva designació, el PP fa públic la presentació del candidat, que per altra banda fins ahir ja ho era de forma oficiosa.

Durant la legislatura que enfila ara a la seva recta final, Simarro ha estat el portaveu del grup municipal del PP, integrat per un total de sis regidors. També dins aquest mandat i coincidint en el període en el qual el PP ostentava el Govern central, el solleric va ser el cap territorial de la Demarcació de Costes a les Illes Balears, un organisme que depèn del Ministeri de Medi Ambient.

De la candidatura que Simarro encapçalara es sap que Mar Castañer i Carlos Darder l'acompanyaran en els primers llocs de la llista.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a