Divendres, 19 d'abril de 2024   |   16:51

L'onze titular del C.F. Sóller que jugà a Binissalem. (Foto: futbolbalear.es).
04/02/2019 | 09:38
El Sóller perd i el Port guanya
SaVeu

Un gol de Trapero al començament de la segona part va impedir que el C.F. Sóller pogués sumar cap punt el passat dissabte al terreny de joc del Binissalem.

Els del Raiguer s'imposaren per 1-0 en un partit en el que ambdós equips cercaven el triomf per continuar avançant cap a l'objectiu de la salvació.

L'equip continua a hores d'ara en posició de descens. Diumenge, a Can Maiol, afrontarà una autèntica final davant el Son Cladera, un rival directe.

Victòria del Port de Sóller

El Port de Sóller va aconseguir ahir capvespre la seva primera victòria de la temporada a domicili. L'equip de Xavi Rado es va imposar per 1-2 a La Unión en un partit en el que va haver de remuntar el gol inicial encaixat a la primera part.

Juanmi Hernández i Josete foren els autors dels gols que permeteren sumar tres punts, que si bé no serveixen per millorar posicions a la taula, permeten retallar diferències amb les places de salvació.