Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 23 de gener de 2021   |   09:23
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Un instant de la visita a la Cooperativa.
31/01/2019 | 18:13
El conseller Negueruela visita Sóller
SaVeu

Avui dijous, el conseller Iago Negueruela ha visitat diverses empreses del terme municipal de Sóller, per tal de conèixer de primera mà els processos productius i les funcions sociolaborals d'algunes d'elles. En primer lloc, el conseller i la directora de Comerç i Empresa, Pilar Sansó, han mantingut una reunió amb el batle i membres de l'equip de govern a l'Ajuntament de Sóller. A continuació, han visitat la Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu, on el seu president, Miquel Gual, ha fet un recorregut per les diferents instal·lacions i ha mostrat el procés d'elaboració d'oli.

La següent visita ha tingut lloc al Centre Ocupacional 'Estel Nou', entitat sense ànim de lucre que compta amb 21 persones treballadores indefinides i que compten amb alta discapacitat. El conseller i la directora general han visitat la fàbrica de confitura, i posteriorment han visitat les noves instal·lacions i el centre de jardineria ocupacional. El gerent, Tomàs Arbona, els ha acompanyat en tot moment i han pogut compartir impressions sobre diferents ajuts impulsats pel Govern de les Illes Balears i properes convocatòries.

En darrer terme, s'ha visitat la fàbrica de gelats 'Fet a Sóller', de la mà del seu gerent, Fran Kraus, que ha explicat els processos productius i d'exportació de les diferents línies de productes, on també hi col·laboren amb la cooperativa 'Estel Nou'. Kraus ha destacat el producte local com a matèria primera i l'exportació d'alguns productes a pràcticament una trentena de països europeus.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a