Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 27 de gener de 2022   |   00:50
 
Enquesta  
T’apuntaràs a la iniciativa Ecotxe per compartir vehicles elèctrics?


No
 
Representants de l'Institut, rebent el guardó.
30/01/2019 | 17:02
Premi de la Conselleria de Medi Ambient per a l'Institut de Sóller
saveu.cat

L’Institut Guillem Colom Casasnovas ha guanyat un premi de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern Balear per un treball relacionat amb el cicle de l’aigua.

Enguany és la segona vegada que es fan entrega dels Premis "Vers el desenvolupament sostenible" als centres educatius amb una trajectòria de millora continuada en el procés d’ambientalització integral del centre i en la implicació en la millora de l’entorn.

També hi ha una categoria específica que enguany s’ha centrat en una actuació destacada o de referència en l’àmbit de l’aigua. Ambdues categories tenen tres classificats per al més destacat, i el segon i el tercer, per a dues trajectòries de referència.

Pel que fa a la categoria global, el primer premi, dotat amb tres mil euros ha recaigut al centre CEIP Puig d’en Valls de Santa Eulària des Riu, a Eivissa. El segon premi, dotat amb 2.000 euros, ha estat per al CEIP Santa Gertrudis també del terme de Santa Eulària des Riu, i el tercer premi, dotat amb 1.000 euros pel centre CEIP Eleonor Bosch de Santa Margalida, a Mallorca.

En la categoria específica, recordem que eren els projectes relacionats amb l’aigua ; el primer premi, dotat amb 3.000 euros, ha resultat a compartir pels centres IES Felanitx i IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller; el segon, dotat amb 2.000 euros, per centre IES Algarb de Sant Jordi de ses Salines d’Eivissa , i el tercer premi, dotat amb 1.000 euros, per a l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a