Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 17 de setembre de 2019   |   06:15
 
Enquesta  
Creus que l’Ajuntament ha de construir més passos elevats als carrers del municipi?


No
 
Un arbre de la plaça que es sotmetrà a tasques d’exsecallada.
04/01/2019 | 08:34
30.000 euros per podar els arbres
J.M.

L’arbrat dels carrers de Sóller es sotmetran a poda durant els mesos d’hivern. L’Ajuntament habilitarà una partida de 30.000 euros per escometre una nova fase de les exsecallades que abraçaran els arbres que durant l’hivern passat no es varen sotmetre a poda.

El regidor de Medi Ambient, Josep Lluís Puig (Més), ha informat que en les properes setmanes posarà en marxa la tramitació administrativa del concurs amb el qual es contractarà l’empresa que realitzarà els treballs materials.

Un dels carrers que es veurà afectat per la millora serà el d’Isabel II que inicialment s’havia de sotmetre a exsecallades l’hivern de 2018. Unes plogudes varen impossibilitar realitzar els treballs que finalment han quedat pendents. Els arbres de la Plaça de la Constitució possiblement també es veuran afectats per l’acció del xerrac.

En aquest sentit, Puig ha explicat que també activarà el procediment per sembrar quatre nous arbres a la Plaça. Amb aquesta actuació es substituiran dos plataners morts i se’n substituiran altres dos en mal estat. Un d’ells serà el que mesos enrere es va haver de sotmetre a una profunda poda per evitar perills a la via pública.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a