Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 6 de juliol de 2020   |   19:26
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Representants de les entitats i familiars en una foto de família
05/12/2018 | 16:32
Un servei de transport per a discapacitats
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller, la fundació Miró Pastor i la confederació ASPACE han signat avui un conveni mitjançant el qual el municipi disposarà d'un nou servei d'acompanyament per a nins amb discapacitat.

L'articulació de l'acord es transformarà en l'adquisició d'una furgoneta adaptada i monitors d'acompanyament que traslladaran als usuaris del servei als centres especials d'escolarització i centres de dia. Tan aviat es posi en servei el vehicle vuit famílies de Sóller podran disposar d'aquest servei per traslladar als seus familiars a centres especials situats fora de la vall, ja que actualment ho han de fer de forma particular.

La compra del vehicle suposarà una inversió de 48.000 euros. L'ajuntament finançarà 15.000 euros, la fundació Miró Pastor altres 17.000 i ASPACE aportarà els restants 16.000 euros. L'acord s'ha rubricat a l'Ajuntament amb presència de familiars dels nins que podran fer ús del nou servei i amb representants de les entitats implicades en el projecte.

La fundació Miró Pastor aporta els diners sobrants que es varen recaptar durant la iniciativa solidària "Passes per en Pau", del que en va ser el seu màxim exponent l'esportista Tòfol Castanyer, present a l'acte.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a