Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 23 d'abril de 2019   |   15:50
 
Enquesta  
S’hauria de prohibir la cursa cicloturista Mallorca 312?


No
 
Una urna de les eleccions municipals de l'any 2015.
09/11/2018 | 08:30
IPIS i Uniso es volen presentar en coalició a les eleccions
J.M.

Independents Port i Sóller (IPIS) i Unió sollerica (Uniso) estudien formar una coalició per presentar-se conjuntament a les properes eleccions municipals. Si és així, el centre dreta de Sóller podria tenir fins a quatre candidats a batle, ja que la coalició que ara intenta formar-se se sumaria a les llistes que preveuen presentar el PP, Pi i Cs.

Es dóna la circumstància que IPIS i Uniso són vells coneguts del PP, ja que en eleccions anteriors les dues formacions es varen presentar bé en coalició amb la formació que encapçala Carles Simarro o amb pactes per formar govern amb els populars.

Fonts dels dos partits varen explicar ahir que han mantengut una primera reunió per tal d’“estudiar seriosament” la formació d’una coalició per a les eleccions del 26 de maig pròxim. Si bé va ser un “primer contacte” tots dos partits s’han citat per a futures reunions per tal d’abordar la seva coalició electoral, ja que “IPIS i Uniso tenen moltes coses en comú” i per això “hem explorar la possibilitat d’anar junts a les eleccions”.

Des del si d’aquestes formacions asseguren que es senten motivats a concòrrer als comicis “davant les poques alternatives que hi ha i que sempre són les mateixes cares que es presenten”, i per això consideren que seria un “revulsiu” per Sóller presentar una candidatura completament nova.

En les passades eleccions ni IPIS ni Uniso es varen presentar candidatures. Aleshores Uniso va recolzar el PP.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a