Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 12 de noviembre de 2018   |   21:50
 
Enquesta  
Ha de retallar el Consell el pressupost del Pla d’Obres i Serveis de 2019 en un 30% per beneficiar la zona del Llevant de Mallorca?


No
 
El tramvia a Cristòfol Colom, un dissabte dematí.
09/11/2018 | 08:26
Policia i Ferrocarril no volen paradetes a Cristòfol Colom
SaVeu

La Policia Local considera que és un perill per a la seguretat pública que s’instal.lin paradetes del mercadet a l’avinguda de Cristòfol Colom que ocupen part del traçat de la via del tramvia. Així ho ha recollit un informe que ha estat remès a l’Ajuntament, però no ha tengut cap tipus d’efecte, ja que el municipi preveu renovar les concessions de les paradetes del mercadet setmanal dels dissabtes sense tenir-lo en compte ni canviant-les de lloc.

Les paradetes continuaran ocupant l’encreuament de la via fèrria a pesar de l’informe policial negatiu, han confirmat fonts municipals.

El Ferrocarril de Sóller també ha remés un escrit a les Cases de la Vila advertint que les parades ocupen el traçat del tramvia en un punt on hi ha un creuer, recordant que no hi poden estar per ocupar una zona restringida. A l’igual que les paradetes, els vianants hauran de seguir transitant per damunt la via.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a