Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 23 d'abril de 2019   |   17:01
 
Enquesta  
S’hauria de prohibir la cursa cicloturista Mallorca 312?


No
 
Joan Puigserver, el cuiner Pepe Rodríguez i Lina Amengual.
07/11/2018 | 17:26
Un "MasterChef" entre tarongers
G.M.

La novena etapa de la II edició de la Volta a Espanya en vehicle elèctric, organitzada per Endesa, amb la col·laboració del fabricant coreà KIA Motors, ha fet parada a Sóller, on el seu ambaixador, el cuiner i membre del jurat del programa de TVE “MasterChef”, Pepe Rodríguez, ha aprofitat per conèixer els productes agroalimentaris de la Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu i els secrets dels tarongers d’Ecovinyassa.

La volta, organitzada amb la intenció de donar a conèixer les possibilitats del vehicle elèctric, ja va travessar Sóller l’any passat, però sense realitzar-hi parada.

Lina Amengual, de la Cooperativa, i Joan Puigserver, d’Ecovinyassa, han estat els encarregats de rebre la comitiva de vehicles elèctrics. Puigserver i Pepe Rodríguez han enregistrat plegats un vídeo dins l’hort de Sa Vinyassa a l’entorn del conreu de la clementina. Rodríguez, a més, ha pogut tastar la coca amb pebres torrats i la coca dolça de taronja que Puigserver li ha presentat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a