Una imatge del partit disputat avui migdia pel C.F. Sóller.
28/10/2018 | 19:38
El C.F. Sóller surt del descens
SaVeu

El C.F. Sóller ha aconseguit una important victòria per 2-0 davant el Murense que li permet superar un rival directe i abandonar les places de descens.

Tot i que el partit ha començat malament per l'expulsió d'Antonio Cortés al minut 24 en veure dues targetes grogues en nou minuts, l'equip s'ha recuperat i ja a la segona part ha sabut batre a un rival que només ha sumat dos punts en tota la temporada.

Guillermo Petricorena ha anotat l'1-0 en el minut sis de la segona part en rematar una gran treta de falta de Santi Quetglas que ha debutat en la seva segona etapa al C.F. Sóller. Poc després, al minut 75, una gran passada ha deixat a Miquel Ramon sol davant el porter. El jugador solleric ha marcat el 2-0 després de regatejar el porter rival.

Ara, l'equip s'ha col.locat dissetè amb vuit punts. Dijous afrontarà la dotzena jornada de lliga visitant Formentera, un dels equips que estan cridats a jugar-se les primeres posicions.

Alaró 2 - Port de Sóller 0

El Port de Sóller, per la seva banda, no va poder ahir davant un Alaró que el va superar per un resultat de 2-0. Tot i estar situat a la zona baixa de la taula classificatòria, els del Raiguer anotaren dos gols que deixen l'equip solleric a la zona baixa de la taula classificatòria.

Dijous, en una nova jornada de lliga prevista en el dia de Tots Sants, l'equip de Xavi Rado rebrà a Can Maiol la visita del Sant Jordi.