Divendres, 26 d'abril de 2024   |   00:09

Armando va fallar un dels penals assenyalats.
01/10/2018 | 09:56
El Sóller falla dos penals
SaVeu

El C.F. Sóller va perdre ahir per 0-1 davant l'Esporles, en un partit en el que l'equip acabà amb només set jugadors sobre el camp i en el que es fallaren dos llançaments des del punt de penal.

Amb un bon inici de partit, el Sóller es va trobar amb un penal a favor que Armando no va poder transformar. L'equip de la vall controlava el joc i no deixava que l'Esporles s'apropàs a la seva porteria. Però abans d'arribar al descans l'àrbitre va deixar els locals amb deu jugadors per l'expulsió de Tovar, en entendre que una entrada sobre un rival era mereixedora de l'expulsió.

A la segona part, amb superioritat numèrica, l'Esporles va tenir una mica més la iniciativa. Però era el Sóller qui tengué les aproximacions més clares. L'equip solleric va esperar el seu moment i va saber sortir a la contra per crear perill sobre la porteria de Soto.

Però a cinc minuts del final una jugada individual dins l'àrea de Iliass El Khattaby va acabar amb el gol de l'Esporles. El davanter visitant va superar el seu defensor i va creuar la pilota al pal dret de la porteria defensada per Henrique Sánchez.

En els minuts que mancaven els sollerics es veien capaços d'anotar el gol de l'empat. Però l'àrbitre va mostrar fins a set targetes en aquest tram final. Miquel Bestard fou expulsat al minut 88 per una entrada al centre del camp; poc després va expulsar en una mateixa jugada al porter Henrique Sánchez i a Miquel Oliver, deixant el conjunt d'Àlex López amb set jugadors. L'expulsió del porter va provocar que un jugador de camp s'hagués de posar sota els pals per disputar el temps de descompte, ja que l'equip havia exhaurit els canvis.

I quan ja tothom creia que el partit moriria amb la victòria esporlerina, donada la situació d'inferioritat amb la que els sollerics es trobaven dins el camp, Vicenç Bover s'internà a l'àrea i fou tomat en un clar penal que l'àrbitre va assenyalar a instàncies del jutge de línia. Antonio Cortés es va responsabilitzar del llançament. Però el Sóller no tengué el seu dia i David Soto també va aturar el llançament, acabant amb les esperances del Sóller d'empatar el partit en la situació que es trobava.

El proper dissabte l'equip es desplaçarà a Sa Pobla per enfrontar-se al conjunt local.

Campos 0 - Port de Sóller 0

El Port de Sóller, per la seva banda, va jugar dissabte capvespre davant el Campos, un dels equips aspirants a l'ascens de categoria.

El duel, en el que hi va haver poques ocasions, es va resoldre sense gols, encadenant l'equip de Xavi Rado un empat que el manté a la zona mitja de la taula classificatòria.

El proper diumenge l'equip rebrà la visita del Son Verí, un conjunt que té dos punts per darrera a la taula classificatòria.