Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 12 de noviembre de 2018   |   20:38
 
Enquesta  
Ha de retallar el Consell el pressupost del Pla d’Obres i Serveis de 2019 en un 30% per beneficiar la zona del Llevant de Mallorca?


No
 
Enseñat i Mateu amb el cartell de la Nit de Tramuntana
12/09/2018 | 15:36
Música a Can Repic per tancar l'estiu
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller ha presentat avui el cartell de la darrera jornada dels cicles "Nits de Tramuntana" que durà a terme al Port, que durà la música a la platja de Can Repic per tancar les activitats d'estiu.

Batejada amb el nom de "Música Mediterrània" l'Ajuntament ha convocat una vetllada en la que tres grups compartiran escenari. Hi haurà l'actuació del grup Ben Lligats que farà sonar música d'havaneres, la del conjunt de folk Posidònia i tancarà la vetllada el cantautor menorquí Cris Juanico. La vetllada musical es celebrarà el divendres dia 21 a partir de les 19 hores. A la vegada, la "Nit de Tramuntana" serà el tret d'inici de la Fira de la Mar que es celebrarà durant el cap de setmana al Port.

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Jaume Mateu, ha explicat que l'activitat musical que es celebrarà a Can Repic "forma part del projecte que promou l'Ajuntament" amb el qual "estam organitzant al Port actes amb un format més reduït, més repartits al llarg de l'any amb la finalitat d'atreure gent" al nucli turístic. Mateu defensa aquestes activitats de promoció de format més petit, com la que recentment es va celebrar a la barriada de Santa Catalina, "perquè creim que serveixen per donar vida a les zones comercials i turístiques".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a