Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 12 de noviembre de 2018   |   21:25
 
Enquesta  
Ha de retallar el Consell el pressupost del Pla d’Obres i Serveis de 2019 en un 30% per beneficiar la zona del Llevant de Mallorca?


No
 
Turistes practicant el senderisme, avui
11/09/2018 | 16:20
El senderisme ja és aquí
saveu.cat

Una vegada que el turisme de sol i platja està finiquitat, els hotels de Sóller encaren la recta final de la temporada turística. Abans de fer el balanç definitiu d'un any que molts empresaris qualifiquen de "molt complicat", els establiments comencen a omplir-se de turistes nòrdics que viatgen fins a la vall per practicar l'excursionisme de muntanya.

Els hotels de Sóller han tengut una campanya turística marcada per la seva irregularitat, una situació que ha tengut el seu reflex en l'ocupació, que enguany haurà baixat entre un 3 i un 4% respecte els registres històrics assolits durant l'exercici de 2017. Les previsions per a l'any que ve no són gens alentidores i els hotelers auguren un descens en l'ocupació. La remuntada d'altres destinacions turístiques de la Mediterrània amb preus més assequibles és la principal causa del descens que es vaticina per al 2019.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a