Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 12 de noviembre de 2018   |   21:52
 
Enquesta  
Ha de retallar el Consell el pressupost del Pla d’Obres i Serveis de 2019 en un 30% per beneficiar la zona del Llevant de Mallorca?


No
 
Les autoritats s'han reunit amb tècnics d'IBANAT, avui
11/07/2018 | 15:32
Multa per fondejar a la posidònia
saveu.cat

Entre demà i diumenge agents de Medi Ambient faran ronda en aigües del Port de Sóller en les tasques per vigilar que les embarcacions no fondegin damunt les praderies de posidònia. Els funcionaris són agents de l'autoritat amb potestat per aixecar acta i multar.

Avui una embarcació de la Conselleria de Medi Ambient s'ha avançat al dispositiu que es desplega a partir de demà per realitzar tasques informatives. Una llanxa i un funcionari de l'IBANAt estan informant a les embarcacions que s'instal.len damunt les zones marítimes del Port on hi ha posidònia. 

La campanya que es posa en marxa des d'avui fins diumenge es repetirà en els mesos d'agost i setembre. Des de l'IBANAT s'ha recordat que la posidònia és una espècie protegida i que l'incompliment de la normativa pot dur aparellat importants sancions econòmiques. 

El treball dels agents de Medi Ambient i l'IBANAT es centrarà especialment en les àncores, cadenes i morts que danyen les praderies.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a