Diari digital de la comarca de Sˇller
Dimecres, 23 de gener de 2019   |   06:30
 
Enquesta  
Tĺagrada el nou paviment que ha col.locat el Ferrocarril de Sˇller a la zona del Born?


No
 
Un dels socorristes que fa tasques de vigilÓncia.
14/06/2018 | 17:35
VigilÓncia per 800 euros al dia
J.M.

Les platges del Port són més segures ja que, des de dilluns, els socorristes estan desplegats al litoral solleric amb la finalitat de donar més seguretat als banyistes que ja es remullen a les aigües de la badia.

L’Ajuntament ha contractat el servei d’una empresa per garantir la seguretat a les platges durant el temps que necessitarà per resoldre el concurs per a l’explotació de les tumbones i para-sols. S’ha de tenir en compte que l’empresa que s’adjudiqui el contracte assumirà la neteja de les platges i el servei de socorristes. Mentre això no passi, l’empresa contractada assumirà les labors de vigilància, segons ha informat la regidora del PSOE, María Cruz Enseñat.

A través d’un decret de batlia, l’Ajuntament ha contractat per la via d’urgència els serveis de l’empresa Emergències Setmil, a la que li pagarà 800 al dia per garantir la seguretat dels banyistes. El contracte està dotat amb una partida màxim de 14.520 euros. El govern municipal calcula que abans de finals de mes el servei de vigilància serà traspassat al concessionari de les platges.

En un altre ordre de coses, aquests dies continua la tramitació del concurs per explotar les platges del Port per un període de quatre anys. La mesa de contractació ha obert els primers sobres de les cinc empreses que concorren a la licitació i, actualment, els tècnics de l’Ajuntament elaboren un informe sobre cada una de les ofertes per calcular la puntuació que se’ls donarà. Una vegada els informes estiguin acabats, arribarà el moment de conèixer les ofertes econòmiques, determinant per resoldre el concurs.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a