Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 23 de gener de 2019   |   05:47
 
Enquesta  
T’agrada el nou paviment que ha col.locat el Ferrocarril de Sóller a la zona del Born?


No
 
Responsables de l'empresa durant la presentació
12/06/2018 | 16:51
El Gas dona pas a 'U Energia'
saveu.cat

El Gas, la distribuïdora d'energia i telecomunicacions de Sóller amb més de 125 anys d'història, ha presentat avui la seva nova marca "U Energia" amb la qual iniciarà un pla d'expansió a les illes. Amb aquesta nova marca es substitueix la d'Elèctrica Sollerense, que subministra electricitat, internet per fibra òptica i telefonia fixa i mòbil fins ara principalment en els municipis de Sóller i Fornalutx.

Segons han explicat el president i el cap d'informàtica de la companyia, Antoni Frontera i Joan Grande respectivament, la voluntat amb què es crea "U Energia" és la de donar un salt qualitatiu en l'empresa per tal d'exportar els seus serveis a la resta de les illes.

L'expansió s'iniciarà a Mallorca a partir del juliol. En la presentació, els directius han explicat que "sabem d'on som i d'on venim, ja que és una empresa que va néixer el 1892". La nova imatge vol donar un toc de modernitat i proximitat, dos factors "U Energia" vol potenciar en el seu pla de desenvolupament en el qual la marca posa en valor la u àtona que caracteritza el 'solleric' en la seva pronunciació. Els directius han insistit que "U Energia" vol aprofundir en la proximitat i la simplicitat per atreure nous clients fora de la vall en el segment de l'energia elèctrica i les telecomunicacions.

Eléctrica Sollerense, des d'ara "U Energia", té una cartera de més de 9.000 abonats als municipis de Sóller i Fornalutx i clients repartits per vuit províncies espanyoles. Distribueix energia elèctrica 100% renovable, a més de servei d'internet a alta velocitat, telefonia fixa i mòbil. Properament ampliarà la seva cartera de serveis amb la distribució de continguts audiovisuals a través d'una plataforma de televisió.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a