Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 23 de gener de 2019   |   05:46
 
Enquesta  
T’agrada el nou paviment que ha col.locat el Ferrocarril de Sóller a la zona del Born?


No
 
L'equip juvenil va recollir el premi lliurat a Nico.
11/06/2018 | 16:57
El futbol solleric tanca la temporada
SaVeu

El Centre Parroquial Victòria va acollir dissabte a la nit la festa que va posar el punt i final a la temporada 2017-2018. Jugadors, entrenadors i directius de la U.E. Sollerense i del C.F. Sóller assistiren a una gala en la que es lliuraren els premis als millors jugadors de cada equip.

Durant l'acte es premiaren el "Millor company" de cada equip, un premi atorgat per votació popular entre els membres de cada plantilla, i també el guardó al "Màxim golejador".

A més, també es lliuraren alguns premis especials, com el que va rebre la jugadora de l'equip Infantil Mimí, que abandonarà el futbol base per haver completat totes les categories on nins i nines poden jugar junts, o el premi especial "Millor company" de l'equip juvenil, que va ser per a Nico a títol pòstum.

Borja Fernández com a porter menys golejat de Preferent, Jaume Tovar com a màxim golejador de la categoria, Albert Pomares com a "Millor company" del primer equip i Sergi Varón com a millor jugador jove de la Regional Preferent foren els membres del C.F. Sóller que foren homenajats.

La celebració va concloure amb un pa amb oli que es va servir per a tots els presents, mentre que Dirty Jobs i La Vereda es varen fer càrrec de l'animació musical de la vetllada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a