Damià Ramis i Miquel Capó, a l'arribada (Foto: Caty Pons).
04/06/2018 | 16:21
Ramis i Capó, vencedors al Desafio FAS
SaVeu

Damià Ramis i Miquel Capó compartiren ahir la victòria en la segona edició de la cursa Desafío Fuerzas Armadas que es va disputar en recorregut d'anada i tornada entre el Port de Sóller i el cim del Puig Major.

Ramis i Capó completaren els 43'8 quilòmetres de recorregut i 2.275 metres de desnivell positiu en un temps de 3:49:44, que els va permetre superar en més de vuit minuts a Carlos Arturo Arias, l'atleta que va apujar al tercer escaló del podi.

Gabriel Hernaiz va ser el millor atleta solleric. Ho va fer classificant-se a la cinquena posició de la general amb un registre de 3:59:43, després de completar una gran actuació. La gran cursa que va realitzar també li va permetre ser el primer de la categoria M30.

La prova, que és organitzada per l'Exèrcit de l'Aire, l'Exèrcit de Terra i l'Armada, va estar marcada per la forta pluja que va caure a partir de la tercera hora. Tots els atletes afrontaren la segona meitat de la cursa sobre un recorregut enfangat i llenegadís.