Divendres, 26 d'abril de 2024   |   10:53

Una imatge del partit d'ahir. Foto: Paco Natera (Fútbol Pitiuso).
28/05/2018 | 10:44
El Port cau eliminat a Eivissa
SaVeu

El Port de Sóller va caure eliminat ahir diumenge en el play-off d'ascens a Tercera Divisió. L'equip de la vall es va veure clarament superat per l'Ibiza-Islas Pitiusas, després de perdre per 4-0 en el partit de tornada.

L'equip de Xus Brugos arribava a la cita amb un marcador advers del partit d'anada (2-3). Tot i això, es confiava amb les opcions de la plantilla per guanyar per dos gols de diferència i accedir a la darrera ronda per l'ascens.

Però els eivissencs no donaren opcions als sollerics. Al descans s'hi arribà amb un 1-0 que ja posava les coses molt difícils. Però a la segona part els locals aprofitaren les seves arribades per superar a Jaume Bisquerra i anotar fins a tres gols més.

D'aquesta manera es posa el punt i final a la temporada en el que el Port de Sóller ha assolit la seva millor posició a la taula classificatòria. Ara, comença el període de preparació del proper curs, en el que l'equip militarà de nou a la Regional Preferent.