Jaume Tovar en el transcurs del partit disputat ahir a Can Maiol.
23/04/2018 | 09:18
Tres punts vitals pel campionat de lliga
SaVeu

Tres punts vitals els que va aconseguir ahir el C.F. Sóller davant el Recreatiu La Victòria per mantenir la diferència de quatre punts sobre el segon. En un dels partits més intensos que s'han disputat enguany a Can Maiol, l'equip de Xavi Rado va assolir el triomf amb un gol de Ianís que va arribar en el temps de descompte.

Els de la vall, que havien tengut nombroses ocasions per marcar, sobretot a la primera part, es trobaren amb un rival que practicava un futbol molt directe i que basava les seves opcions en un joc tens i amb nombroses interrupcions. En aquest sentit, els minuts anaven passant sense que la igualtat inicial es pogués desfer i en un escenari on els aficionats ja temien la pèrdua de dos punts que a final de temporada podrien haver estat molt importants.

I va ser en una de les darreres jugades del partit quan una pilota penjada des de la banda dreta va ser rematada per Ianís amb el peu al fons de la xarxa.

Ara, amb aquest triomf l'equip sols necessita guanyar els dos partits que ha de jugar com a local per ser campió, i es pot permetre el luxe de perdre en la difícil sortida que haurà d'afrontar a la penúltima jornada al camp del Murer.

El Port de Sóller, a la fase d'ascens

Les bones notícies també han arribat aquesta setmana al Port de Sóller. L'equip de Xus Brugos va vèncer dissabte capvespre el Llosetense B per un resultat de 0-3 que li permet situar-se en posició de disputa de la fase d'ascens. És la tercera victòria en les quatre darreres jornades, on l'equip solleric ha sumat deu punts.

El Port de Sóller rebrà dissabte l'Independiente amb la intenció de seguir sumant punts per assolir l'objectiu que s'ha marcat en aquest tram final de temporada. A hores d'ara, hi ha cinc equips separats per només quatre punts, que sembla que seran els que es disputaran les dues darreres places per disputar la fase d'ascens.