Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 5 de juny de 2020   |   06:20
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
Un moment de la presentació del cartell.
16/04/2018 | 11:48
Noves jornades a l'entorn de la gamba
saveu.cat

El passat dissabte, 14 d'abril, varen començar unes noves Jornades Gastronòmiques de la Gamba Roja Autòctona, organitzades per diferents restaurants locals que oferiran un menú especial fins dia 30 d'Abril on la gamba de Sóller és la protagonista indiscutible.
 
Els restaurants participants són: Albatros, Can Ribes, Domenico, Es Canyís, Es Passeig, Ham, Restaurant Lua i Só Capritxos. Tots ells s'han proposat fer un menú que reflecteixi l'esperit de cada restaurant. 

El Menú estarà maridat amb vins i caves del Grup Parxet col·laborador de la Jornades. D'aquesta manera, es podran trobar des de tapes gastronòmiques fins menús molt complets. 

Alfonso Robledo, president de Restauració de Mallorca, ha donat suport a aquesta iniciativa destinada a promocionar la gastronomia local de la mà dels d’alguns dels restaurants més emblemàtics de Sóller, al costat d’un dels productes estrella de la zona. 



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a