Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 21 de juliol de 2019   |   17:25
 
Enquesta  
Trobes que l'aigua de la badia de Sóller és prou neta?

Molt
Bastant
Normal
Poc
Gens
 
Una imatge del partit disputat ahir entre el Port de Sóller i l'Alaró.
16/04/2018 | 10:30
Derrota del Sóller i victòria del Port
SaVeu

El C.F. Sóller va perdre dissabte capvespre en la seva visita al Sant Jordi, la primera de les dues sortides que li manquen per concloure el campionat de lliga. A conseqüència d'aquesta derrota per 3-1, els de la vall veure com el Murense li redueix fins a quatre punts la diferència al capdavant de la taula.

Tot i això, el C.F. Sóller continua depenent d'ell mateix i confia en resoldre el campionat guanyant els partits que li resten com a local. En aquest sentit, els homes de Xavi Rado jugaran ara dos enfrontaments consecutius a casa, en els que esperen sumar els sis punts. La Victòria i Ínter Manacor seran els dos equips que aterraran al municipal solleric.

El Port de Sóller, per la seva banda, continua apropant-se a les places que permetran disputar la fase d'ascens a Tercera Divisió. Els conjunt de la vall va vèncer ahir l'Alaró per 3-2 i es situa a la novena posició amb els mateixos punts que el setè.

Ara l'equip de Xus Brugos visitarà aquesta setmana el cuer Llosetense B amb la intenció de sumar la victòria i seguir acumulant punts que l'apropin a l'objectiu.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a