Divendres, 19 d'abril de 2024   |   10:50

Miquel Ramon, celebrant el gol que va obrir el marcador.
09/04/2018 | 10:03
El C.F. Sóller es retroba amb el gol
SaVeu

El C.F. Sóller va recuperar ahir l'esperit golejador i va aconseguir una important victòria que el torna disparar a la taula classificatòria.

Els de la vall s'imposaren de manera clara al Gènova (4-1), en un partit dominat des del començament en el que al descans ja es guanyava per 3-0.

Aquest resultat permet ampliar l'avantatge sobre el segon classificat, ja que el Murense no va passar de l'empat (1-1) davant el Xilvar. A hores d'ara, el Sóller té set punts més que el segon quan només manquen cinc jornades per acabar la lliga.

Port de Sóller

El Port de Sóller, per la seva banda, va rompre ahir la dinàmica de derrotes que havia encadenat com a visitant. L'equip va sumar un punt després d'empatar 0-0 a Llubí.

Ara l'equip portuari és l'onzè classificat a només un punt de les places que permeten disputar la fase d'ascens.