Divendres, 19 d'abril de 2024   |   09:01

Eros en el transcurs d'una jugada del partit.
19/03/2018 | 09:54
El Rotlet s'enduu un punt de Can Maiol
SaVeu

Un combatiu Rotlet Molinar es va endur ahir un punt del Camp den Maiol en la visita que va retre al C.F. Sóller. L'equip de la vall va dur la iniciativa i tengué, sobretot a la primera part, clares ocasions de gol. Però amb un plantejament que anul.lava alguns dels jugadors més destacats del Sóller els del Molinar aconseguiren fer-se forts en defensa i esgotar el temps reglamentari amb el 0-0 al marcador.

Aquest empat, juntament amb la victòria del Murense per 2-1 davant La Unión provoquen que la distància entre el Sóller i el segon classificat s'hagi reduït a sis punts. El proper cap de setmana els homes de Rado visitaran el terreny de joc del Xilvar.

El Port de Sóller, per la seva banda, continua sense sort lluny de Can Maiol. En aquesta ocasió va perdre per 3-1 davant el Son Verí. Els palmesans s'avançaren molt prest, el Port va empatar a poc temps del final, però va acabar cedint altres dos gols en els darrers minuts.

D'aquesta manera, l'equip de Xus Brugos continua a la zona mitja de la taula classificatòria. La propera setmana arribarà a Can Maiol l'Andratx, el tercer classificat.